Matrix Building Design

Matrix Building Design is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw bouwprojecten. Het bureau uit Baarlo helpt bedrijven en particulieren met het verkennen van de mogelijkheden. Voor de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijfspand. Wij vertalen een idee of gevoel naar een zeer persoonlijk ontwerp.

Ook begeleiden we bouwprojecten van begin tot eind of een deel daarvan. Naast het maken van een creatief ontwerp en een goede bouwtekening kan het bedrijf ook de coördinerende rol van aannemer op zich nemen en zodoende de algehele regie houden over het project. Matrix Building Design tekent met de meest moderne (3D) tekenprogramma’s.

Matrix Building Design heeft veel toonaangevende bouwprojecten gerealiseerd. U ziet hier een selectie van diverse projecten;

Nieuwbouw

Matrix is de aangewezen partner om samen met u een bouwtekening voor uw nieuwbouwwoning te ontwikkelen en eventueel de bouw te begeleiden. Een luxe villa met modern design of een bungalow in landelijke stijl behoren tot de mogelijkheden. Gedurende het ontwerpproces tasten Jan van Megen en Bart Willems uw wensen af en vertalen uw gevoel in een ontwerp voor uw woning wat bij u past als een maatpak. Dankzij 3D-toepassingen kunt u een goed beeld laten geven hoe uw toekomst gebouw eruit komt te zien.

Aanpassingen/uitbouw

Een dakkapel, een nieuwe carport, een serre of een uitbouw, allen hebben ze gemeen dat ze een creatief ontwerp én correcte bouwtekening nodig hebben.

Restauraties

De restauraties van Matrix Building Design hebben een herkenbaar handschrift. Moderne en traditionele architectuur smelten samen en vormen het decor voor optimaal woongenot. Doordat wij veelal degelijke projecten uitvoeren weten wij de meeste wegen te vinden bij monumenten commissies en overige raadgevende instanties.

Interieur

Matrix’ interieurdesign is creatief, edgy en spannend. Na het ontwerpproces worden door Matrix goede interieurbouwers en leveranciers ingeschakeld om het ontwerp te maken.

De utiliteitsbouw zoals sporthallen, kantoorcomplexen en scholen die Matrix ontwerpt en tekent kenmerken zich door moderne architectuur, ervoor zorgen dat de bedrijfspanden passen in hen omgeving, duurzaamheid, functionaliteit. Na het ontwerpproces worden door Matrix goede interieurbouwers en leveranciers ingeschakeld om het ontwerp te realiseren.

Vragen of afspraak maken? Neem contact op met Matrix Building Design:

Bezoekadres:
Vergelt 1F
5991 PJ Baarlo

Postadres:
Postbus 8339
5990 AA Baarlo

T: 077-3200691
F: 077-3200692

www.matrixbuildingdesign.nl
info@matrixbuildingdesign.nl

Ons telefoonnummer:

+31(0)77 320 06 91